2007. október 4., csütörtök

Idén is lesz Karácsony!

A Futrinka Egyesület csapata év közben a kutyákra koncentrál, de minden évben van egy olyan alkalom, amikor az ember felé fordítjuk tekintetünket: Karácsonykor gyermekeket ajándékozunk meg.
Idén a Csalogány utcai speciális oktatási intézmény gyermekeit lepjük meg.


Ehhez a ti segítségetekre is számítunk! Hogy hogyan segíthetsz?

Az intézmény 52 diákjáknak kerestünk "karácsony-támogatókat" , szerencsére minden gyermeknek van személyes patronálója, akik a gyerekek kívánságait (összeírt lista alapján) "teljesítik" névre szóló ajándékcsomagokat állítva össze.

Akinek nem jutott gyermek támogatni, az is tud segíteni,  örömmel fogadjuk a tárgyi adományokat is. Az intézményben nagy hasznát veszik a csokoládénak, keksznek, higiéniai termékeknek, rajzeszközöknek stb., tehát mindenki hozzá tud járulni a Karácsonyhoz, aki akar.

Ha valaki távolabb él vagy egyszerűbb számára, pénz adományokat is lehet küldeni a Futrinka Egyesület K&H Banknál vezetett 10404089-49575251-57561000 számú bankszámlájára "Karácsony" megjelöléssel. Az összegyűlt összeget az intézmény egy kirándulásra szeretné fordítani - értelemszerűen az összeg nagyságától függ, hogy hová és mivel tudnak eljutni a gyerekek.

Az átadást szeretnénk egy kis közös játékkal, beszélgetéssel, evéssel-ivással emlékezetesebbé tenni, ehhez viszont nekünk kell biztosítani az üdítőitalokat, szendvicseket, süteményeket. Ehhez is várjuk a felajánlásokat.

A Futrinka Karácsonyról bővebb információ az info@futrinkautca.hu e-mail címen kérhető, illetve itt lehet megtenni a felajánlásokat is.

Ne rohanj el a lehetőség mellett: adni igenis jó. Próbáld ki velünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése